Ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Πέρρας στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Περιφερειακής μας Ενότητας

Στο “Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας” συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Σωτήρης Πέρρας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Γκιώνη.
Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί  στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κορινθίας στα Ίσθμια.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση, ενημέρωση και η ενεργό συμμετοχή των Καθηγητών, των Διευθυντών και των Μαθητών της Γ’ Τάξης των Γυμνασίων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Λίγα λόγια για την Πράξη μας δίνει ο δήμος:
“Η Ε.Σ.Α.μεΑ. (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) – NCDP υλοποιεί την Πράξη «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ. Στο πλαίσιο της Δράσης «Diversity up» (Πακέτο Εργασίας  υλοποιείται ένα σύνολο καινοτόμων δράσεων για την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Πελοποννήσου, αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία της Περιφέρειας, με στόχο την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.
Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο 1ος Παν-πελοποννησιακός διαγωνισμός των μαθητών της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων με σκοπό την ανάδειξη 5 videos που θα προωθούν την άρση των στερεοτυπικών αντιλήψεων για τα άτομα με αναπηρία στο εκπαιδευτικό, και εργασιακό περιβάλλον, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής. Τα videos θα προβληθούν ως τηλεοπτικά spot στα ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ