Στάση στην Αρχαία Κόρινθο θα κάνει η αποστολή από την Κένυα που επισκέπτεται την Περιφέρειά μας – Τί αναφέρει το Επιμελητήριο

Μία στάση στην πανέμορφη Αρχαία Κόρινθο θα κάνουν αύριο Παρασκευή 11 Κυβερνήτες (περιφερειάρχες), επιχειρηματίες,  41 στελέχη των Περιφερειών, επιχειρηματίες, και τέλος 8 στελέχη του Προξενείου και υποστηρικτικό προσωπικό, από την Κένυα που πραγματοποιούν 2η επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Μετά την θεαματική επιτυχία της 1ης επίσημης αποστολής 10 κενυατών Κυβερνητών, 23 αξιωματούχων τους και 7 επιχειρηματιών (26.09 – 02.10.2021), στην Περιφέρεια της Αττικής, ύστερα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεωργίου Πατούλη, αποφασίστηκε η διοργάνωση της 2ης επίσημης αποστολής (31.10 – 10.11.2021) στις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου και στους τομείς Ενέργειας, Κατασκευών, Αγροτοβιομηχανικού, Διαχείριση Αποβλήτων, Εμπορίου, Πολιτισμού, και Τουρισμού.
Η αποστολή στην επιστροφή τους προς την Αθήνα,  αύριο Παρασκευή 5.11.21, θα κάνουν μια στάση να επισκεφθούν την Αρχαία Κόρινθο όπου θα διοργανωθεί μια αντίστοιχη εκδήλωση υποδοχής και συνάντησης με Έλληνες επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας αναφέρει πως οι επιχειρήσεις που έχουν ενδιαφέρον για εξαγωγές ή εισαγωγές προϊόντων & τεχνογνωσίας στην Κένυα (55 εκατομμύρια καταναλωτές) και στις υπόλοιπες χώρες της Κοινότητας των χωρών της Ανατολικής Αφρικής (συνολικά 250 εκατομμύρια καταναλωτές) καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ακόλουθη φόρμα: https://docs.google.com/…/1ecwz5oJyQxF8FIj1sNQ7…/edit…
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 27410 24464(937).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ