Άγριος καυγάς στα φετινά Mad Video Music Awards

Πως και πως περίμενε το κοινό τα φετινά Mad Video Music Awards τα οποία είχαν διοργανωθεί άψογα και πραγματοποιήθηκαν  χθες το βράδυ (22/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.Παρουσιαστής για ακόμη μια φορά ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, παρέα με τη λαμπερή Κόνι Μεταξά. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την στιγμή που μάλωσαν και πιάστηκαν στα χέρια δύο γνωστοί τράπερς  της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε αναφέρουν πως οι τράπερ light και SNIK άρχισαν να καυγαδίζουν και τελικά πιάστηκαν στα χέρια, αφήνοντας άφωνο το κοινό.

Η βραδιά άνοιξε με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη ενώ στη σκηνή ήδη ανέβηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής που μας έχουν χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στη σκηνή ήταν οι:Ήβη Αδάμου, Γιώργος Αλκαίος, Αναστασία, Κωνσταντίνος Αργυρός, Άσπα, Καίτη Γαρμπή, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Κακοσαίος, Γιώργος Μαζωνάκης, ΜΕΛΙSSΕS, Έλενα Παπαρίζου, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα, Θοδωρής Φέρρης, Antique, Display, FLY LO, FY, GoodJobNicky, Jitano, Joanne, Josephine, KG & Greg, Kings, Light, Marseaux, Κonnie Μεταξά, Mc Daddy, Snik, Stefania, Tamta, Thug Slime, Trannos, Vegas, Vlospa. Πριν ξεκινήσουν τα acts και οι απονομές των βραβείων πολλά ήταν τα λαμπερά πρόσωπα που πέρασαν από το κόκκινο χαλί. Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και έκαναν δηλώσεις.Το σόου διεκόπη και ο Snik μετά από λίγο αποχώρησε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».
Τα Mad Video Music Awards καταδίκασαν τη βία. Άμεση και ουσιαστική ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards. Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ