Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά»

Την κατάσταση όπως  έχει , αναφορικά με την πανδημία στη χώρα μας , περιέγραψε ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης , ενώ αναφέρθηκε και  στο ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας και τέταρτο κύμα . Μιλώντας στο Open , είπε μεταξύ άλλων: «Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά».

Μιλώντας σε επιχειρηματίες με νυχτερινά κέντρα εστίασης για τους μεικτούς και αμιγείς χώρους, μάλιστα, ρώτησε: «Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι;  και συμπλήρωσε: «Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα».

«Ο εμβολιασμένος κινδυνεύει λιγότερο. Η πολιτεία ρυθμίζει τα της ανθρώπινης κυκλοφορίας και κανονικότητας.» Ο Υπουργός εξέφρασε, τη βεβαιότητα πως θα φτάσουμε το 50 με 60% εμβολιασμών στο τέλους του καλοκαιριού, ωστόσο «θέλει πάνω από 75%».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ