Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού των εμβολιασμών στην ηλικιακή ομάδα 45-49 ετών

    • Mε πολύ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται τα ραντεβού των εμβολιασμών από τις νεώτερες  ηλικίες .  Ήδη , σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία μέχρι χτες έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν 3,1 εκατ. (3.097.693) εμβολιασμοί στη χώρα.  Παρότι μάλιστα χτες ήταν Μεγάλη Παρασκευή, και πολλοί ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν τον διαφορετικό, λόγω μέτρων, Επιτάφιο, 21.670 πολίτες μετέβησαν στα εμβολιαστικά κέντρα για να εμβολιαστούν
    • Σειρά σήμερα έχει η ηλικιακή  ομάδα των 45-49 ετών, που θα έχει τη δυνατότητα να εμβολιαστεί με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, και όχι μόνο με αυτό της AstraZeneca, όπως ισχύει για τους 30-39 και 40-44 ετών.
    • Για να κλείσετε το ραντεβού σας  μπαίνετε στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr.
  • Αφού αρχικά, με το ΑΜΚΑ σας, ελέγξετε εάν ανήκετε στις ομάδες που εμβολιάζονται την τρέχουσα περίοδο, έπειτα ακολουθείτε το σύνδεσμο που σας παραπέμπει η πλατφόρμα. Συνδέεστε με τους κωδικούς TAXISnet και στη συνέχεια επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και εάν είναι σωστά προχωράτε, ειδάλλως κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Βήμα – βήμα θα σας οδηγήσει η ψηφιακή πλατφόρμα να κλείσετε το ραντεβού σας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ