Έβαλε τέλος στη ζωή του ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο που βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού – Οικονομικοί οι λόγοι

Την αυτοκτονία διάλεξε για να «φύγει» από την  ζωή ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κοροναϊού. Στο γηροκομείο επιβεβαιώθηκε πως θετικοί στον κοροναϊό βρέθηκαν μία ηλικιωμένη τρόφιμος και δύο εργαζόμενοι οι οποίοι απομονώθηκαν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτούν τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε , ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε με καραμπίνα και να άφησε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που διέπραξε το απονενοημένο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου την Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί. Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ