Έκαναν 8 κλοπές σε καταστήματα μέσα σε μια ημέρα δύο γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας  

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος μιας ακόμη γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες , στις 21-5-2021, το απόγευμα, πήγαν σε κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα, όπου αφαίρεσαν από το εσωτερικό του δυο γυναικείες τσάντες και τράπηκαν σε φυγή.

Για την διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τις δυο δράστιδες σε κεντρική πλατεία της Πάτρας και τις προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι οι δυο δράστιδες, ενεργώντας από κοινού με την συνεργό τους, είχαν διαπράξει, προχθές 21/5/2021 στο κέντρο της πόλης, ακόμη επτά κλοπές σε καταστήματα, (ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, εσωρούχων και γυναικείων τσαντών), από τα οποία είχαν αφαιρέσει μεγάλο αριθμό προϊόντων.

Σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στις δυο γυναίκες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν πλήθος ενδυμάτων (παιδικά, εσώρουχα, αθλητικά κ.α.), μέρος των οποίων αναγνωρίστηκαν από τους νόμιμους κατόχους τους και τους αποδόθηκαν.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ