Έκκληση Βασίλη Νανόπουλου : Όχι υπερβολική κατανάλωση  νερού  και ενημέρωση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ όπου εντοπίζετε βλάβη στο δίκτυο

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Δημάρχου Κορινθίων κ. Ναναόπουλου  την περασμένη εβδομάδα όπου ανακοίνωσε την υδροδότηση της Κορίνθου και κάποιων οικισμών αποκλειστικά με νερό της Στυμφαλίας, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων που έχουν σημειωθεί, έκανε παράλληλα έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί ί στην κατανάλωση του νερού και όπου εντοπίζουν διαρροές να ενημερώνουν αμέσως  την ΔΕΥΑΚ.

Είπε συγκεκριμμένα ο κος Νανόπουλος:  «Η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες επέτρεψαν την υδροδότηση αυτή ωστόσο θέλω και αυτή τη φορά να ζητήσω την σύνεση των πολιτών στην χρήση του νερού αφού, υπάρχουν ακόμα και σήμερα αρκετές περιοχές στις οποίες καταγράφεται υπερβολική χρήση. Επειδή για τις μετρήσεις αυτές είναι πολύ πιθανόν  να ευθύνονται διαρροές ζητώ την συνεργασία των πολιτών, να ενημερώνουν όπου εντοπίζουν βλάβη την ΔΕΥΑΚ ώστε άμεσα να επιλύεται το πρόβλημα» σημείωσε ο Δήμαρχος, αναφέροντας πως ο περιορισμός των διαρροών σε συνάρτηση με την ορθολογική χρήση θα επεκτείνουν το δίκτυο των περιοχών που υδροδοτούνται αποκλειστικά με νερό Στυμφαλίας.» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ