Έκρυθμη η κατάσταση μετά τα επεισόδια μεταξύ ΡΟΜΑ και Αστυνομικών , για τον βαρύ τραυματισμό του 16χρονου από σφαίρα – Τραυματισμοί Αστυνομικών

Επεισόδια  σε διάφορα σημεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν χθες από ΡΟΜΑ που συγκεντρώθηκαν στους εθνικούς δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για τον βαρύ τραυματισμό του 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού μετά από καταδίωξη.  Μάλιστα τη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής σημειώθηκαν συμπλοκές  μεταξύ Ρομά και αστυνομικών , που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα αστυνομικοί από σκάγια και ρίψεις πετρών και άλλων αντικειμένων, ενώ πυρπολήθηκαν κάδοι απορριμμάτων  Οι τραυματισμοί ήταν ελαφρείς και ορισμένοι από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν. Ωστόσο , σύμφωνα με πληροφορίες, διοικητής της ΟΠΚΕ τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι του.

Ο 32χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο στη διάρκεια καταδίωξης, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά, ζήτησε και πήρε χθες Τρίτη προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής . Εν τω μεταξύ η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις ΡΟΜΑ .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ