«Έμπρακτη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας στα αιτήματα των αγροτών»

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας με σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει:
«Έμπρακτη ήταν η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας κατά το αγροτικό συλλαλητήριο των σταφιδοπαραγωγών Πελοποννήσου, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στη Βουλή.
Εκτός από τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του προηγούμενου διαστήματος, έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση ο βουλευτής του Νομού, Γ. Ψυχογιός, ο συντονιστής του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής Φ. Κουρεμπές, ο πρώην ΓΓ του ΥΠΑΑΤ, Χ. Κασίμης, μέλη της ΝΕ και των ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πολλοί αγρότες από την Κορινθία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των σταφιδοπαραγωγών, των πωλητών λαϊκών αγορών, των αγροτών που πήραν πετσοκομμένες επιδοτήσεις, στην αγωνία όλων για την αύξηση του κόστους παραγωγής και την αποδιοργάνωση όλου του πρωτογενούς τομέα, αποτέλεσμα της αλλοπρόσαλλης κυβερνητικής πολιτικής που συντρίβει τους μικρομεσαίους παραγωγούς.
Δυστυχώς, η συνέχιση αυτού του μείγματος πολιτικής από την κυβέρνηση της ΝΔ, οδηγεί τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις στον οικονομικό στραγγαλισμό, την απαξίωση και εντέλλει στον αφανισμό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας καλεί το ΥΠΠΑΤ να αλλάξει άμεσα πολιτική για τον αγροτικό τομέα, καθώς οι επιπτώσεις για την παραγωγή και κυρίως για την ίδια επιβίωση και τις βασικές ανάγκες των αγροτών και των οικογενειών τους, είναι ήδη καταστροφικές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ