Έμπρακτο ενδιαφέρον Περιφέρειας – Αντιπεριφέρειας για τις Αρχαίες Κλεωνές

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχει δημοπρατηθεί η κατασκευή γηπέδου φυσικού χλοοτάπητα και αρδευτικού δικτύου  στο γήπεδο Αρχαίων Κλεωνών , συνολικού προϋπολογισμού 250.000€.  Είναι έργα που η Περιφερειακή Αρχή και η Αντιπεριφέρεια έχουν βάλει στους άμεσους στόχους της. Για την θετική αυτή εξέλιξη ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος απέστειλε την παρακάτω επιστολή :

«O Δήμαρχος Νεμέας, κος Φρούσιος Κων/νος, εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη , κο Νίκα Παναγιώτη , τον θεμ. Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού , κο Μαντζούνη Ιωάννη  και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας  , κο Γκιολή Αναστάσιο ,για την άμεση ανταπόκρισή τους και τις ταχύτατες ενέργειές τους σχετικά με την κατασκευή γηπέδου φυσικού χλοοτάπητα και αρδευτικού δικτύου  στο γήπεδο Αρχαίων Κλεωνών , συνολικού προϋπολογισμού 250.000€.

Σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου μεταξύ άλλων εξετάστηκε και το προαναφερθέν έργο , το οποίο , σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου , θα έχει δημοπρατηθεί ως το τέλος του χρόνου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ