Ένα σπουδαίο έργο για το Ξυλόκαστρο και την Κορινθία προϋπολογισμού 4,8 εκ. ευρώ

Αναφερόμενος ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην κατασκευή μίας νέας γέφυρας  αλλά και μίας νέας εισόδου  στην πόλη του Ξυλοκάστρου, αναφέρει: «Πρόκειται για ένα χρηματοδοτούμενο έργο προϋπολογισμού 4.8 εκ. ευρώ το οποίο με την προσθήκη ενός κυκλικού κόμβου, θα επιτρέψει τη δημιουργία ΜΙΑΣ ΜΕΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στην πόλη του Ξυλοκάστρου με ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΟΦΕΛΗ.

Το έργο ενώνει τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών αλλά και το Δυτικό Ξυλόκαστρο με το κέντρο της πόλης, ενώ ο νέος κόμβος που δημιουργείται θα βοηθήσει αφενός μεν στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ των οδηγών που έρχονται από τη δυτική πλευρά του Δήμου, αφετέρου θα δημιουργηθεί μία ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, οπότε οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες (ακόμη και μέσω του Προαστιακού) θα μπορούν να κατευθυνθούν γρήγορα στην παραλιακή ζώνη, αποφεύγοντας την κίνηση μέσα από την πόλη.»

Να θυμίσουμε πως την περιοχή των έργων επισκέφθηκαν την Παρασκευή 2 Απριλίου ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, κ. Βλάσης Τσιώτος, ο πρώην Δήμαρχος, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας.

Ο Δήμαρχος κ. Τσιώτος αλλά και ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ανδρικόπουλος σε δηλώσεις τους ευχαρίστησαν αρχικά τον Υφυπουργό κ. Δήμα για τις παρεμβάσεις του για την πραγματοποίηση του έργου και τόνισαν την ανάγκη ομοψυχίας και συναίνεσης ανάμεσα στους πολιτικούς παράγοντες για το καλό του τόπου.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Δήμας χαρακτήρισε το έργο ως “ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ για το Ξυλόκαστρο και την Κορινθία”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ