Έξι κρούσματα σε κατασκήνωση στο Σοφικό – “Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, τηρούνται όλα όσα προβλέπονται και ορίζονται από τον ΕΟΔΥ», ” δήλωσε ο υπεύθυνος

Τα κρούσματα κορωνοϊού άρχισαν να εμφανίζονται και σε κατασκηνώσεις . Όπως αναφέρει σήμερα (10/7/21) το ethnos.gr , έξι κρούσματα εμφανίστηκαν και στο νομό μας, στο Σοφικό. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, προηγουμένως συναγερμός σήμανε στις κατασκηνώσεις Χανίων, Χαλκιδικής και Καπανδριτίου Αττικής.

“Κατά τη διάρκεια ελέγχων, από το υγειονομικό πρωτόκολλο εντοπίστηκαν 6 κρούσματα στην κατασκήνωση στο Σοφικό . Τόσο τα παιδιά που βρέθηκαν θετικά όσο και αυτά που ήταν στην ίδια ομάδα, απομονώθηκαν και αναχώρησαν από την κατασκήνωση, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στη συγκεκριμένη κατασκήνωση αυτή την καλοκαιρινή περίοδο βρίσκονταν πολλά  παιδιά, ηλικίας 6 -15 ετών. «Οι γονείς τους και οι κηδεμόνες τους εχουν ειδοποιηθεί, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, τηρούνται όλα όσα προβλέπονται και ορίζονται από τον ΕΟΔΥ», δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης  όπως αναφέρει η παραπάνω πηγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ