Έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια σε μαγαζί παρά τα απαγορευτικά μέτρα – Τους επιβλήθηκαν πρόστιμα 14.000 €

φωτο: ΕΛ.ΑΣ

 Παρά τα απαγορευτικά μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού , άνδρες της  Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας  εντόπισαν την Τρίτη  σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια και λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων. Συνελήφθησαν δύο άτομα  προσωρινά υπεύθυνοι και τρεις παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν σε παράνομα παίγνια, ενώ στο εσωτερικό του καταστήματος εντοπίστηκαν δύο  ακόμη άτομα – θαμώνες, για τους οποίους δεν πρόεκυψε συμμετοχή σε παίγνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ , σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ σε βάρος προσωρινά υπεύθυνου η δικογραφία περιλαμβάνει και παραβίαση της νομοθεσίας για την πρόληψη ασθενειών και τα προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, στη δικογραφία περιλαμβάνεται, ως συγκατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, μέχρι στιγμής, για να συλληφθεί.

Στους συλληφθέντες, τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες του καταστήματος βεβαιώθηκαν συνολικά, διοικητικά πρόστιμα (14.000) ευρώ, ενώ κατά την έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (19) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές – server
  • (2) οθόνες, καταγραφικό και (4) κάμερες και
  • (2.500) ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ