Έτοιμο το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου – Γ. Γκιώνης: “Σε μια δύσκολη για όλους μας περίοδο , συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τον προγραμματισμό μας”

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ανάρτησε ο Δήμαρχος . Οι εργασίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση καινούριων μπασκετών, τον χρωματισμό και τη διάστρωση του γηπέδου με ακρυλικό ελαστομερή τάπητα.
Το επόμενο διάστημα, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, όπως είπε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Γκιώνης “προχωράμε στη διάστρωση και διαγράμμιση και του τρίτου γηπέδου τένις που κατασκευάστηκε στο Πάρκο.” και συνέχισε: “Σε μια δύσκολη για όλους μας περίοδο και παρά τις δυσκολίες της υγειονομικής πανδημίας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τον προγραμματισμό μας. Τηρώντας τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας του κορωνοϊού, συνεχίζουμε να υλοποιούμε παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας με πράξεις και έργα που αποδεικνύουν πως η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ