Ήταν όλοι εκεί – Στη συνάντηση για το σταφύλι και την κορινθιακή σταφίδα στην Αθήνα- Προσλαμβάνονται Γεωπόνοι , επιταχύνονται οι διαδικασίες

Γεμάτο ήταν το τραπέζι της σημερινής συνάντησης για το επιτραπέζιο σταφύλι και την μαύρη Κορινθιακή σταφίδα που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα με επικεφαλείς τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο. Λέγοντας γεμάτο εννοούμε πως όλες οι θέσεις ήταν γεμάτες , αφού συμμετείχαν οι δύο Κορίνθιοι Υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, Βουλευτές  και Δήμαρχοι και παραγωγοί του νομού μας.

Όπως αναφέρει ο Χρίστος Δήμας, “ο ΕΛΓΑ στην Πάτρα ενισχύεται άμεσα με 10 εκτιμητές γεωπόνους ώστε να ξεκινήσουν οι καταγραφές των ζημιών τις επόμενες ημέρες. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αντιλαμβανόμενο πλήρως την κρισιμότητα της στιγμής και την δυσκολία που έχει δημιουργηθεί στην επιβίωση των παραγωγών επιταχύνει με κάθε τρόπο την διαδικασία ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ