“Αέρας” εκλογών “πνέει” σιγά – σιγά στην Κορινθία – Ο Νίκος Μοναστερλής  στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρέλη

Ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” κ. Νίκος Σταυρέλης έκανε γνωστό πως ο Νίκος Μοναστερλής  συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και συστρατεύεται στον αγώνα του για τις επόμενες εκλογές τον Οκτώβριο του 2023. Ο κος Σταυρέλης αναφέρει σε δημόσια δήλωσή του στο F :

“Περιποιεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή σε μένα και την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ η συμπαράταξη και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο μας του Νίκου Μοναστερλη,ενός φίλου και εξαιρετικού ανθρώπου στην Κορινθιακή κοινωνία.Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα.Καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του χρόνου.Πλησιάζουμε στον Οκτώβρη ’23.”

Η απόφαση του κ. Μοναστερλή όπως την ανάρτησε ο ίδιος :

“Με γνώμονα πάντα το καλό του Κορίνθιου πολίτη και με τη βαθιά πεποίθηση ότι έχω τις δυνάμεις να βάλω ένα μικρό λιθαράκι για μια καλύτερη κοινωνία δηλώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες εκλογές του Δήμου μας με τον κύριο Νίκο Σταυρελη.
Αισθάνομαι τυχερός, που έχω ξανά αυτή την ευκαιρία με άλλο συνδυασμό πλέον. Ο Αλέκος Πνευματικός θα παραμείνει φίλος μου και θα έχει πάντα το σεβασμό μου….
Προσωπικά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την πόλη μας όλη και τον αγαπημένο μου συνοικισμό , όπου μεγάλωσα και εξελίχθηκα σαν άνθρωπος, και έχω μόνο καλούς φίλους ….
Είμαι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές λοιπόν για τον Δήμο μας με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρελη ζητώντας την Εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προκειμένου να συνεχίσουμε να κρατάμε ΨΗΛΑ, σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου η εμπειρία, η γνώση, η αγάπη για το καλό της πόλης μας και η δυνατότητα μας να τα καταφέρνουμε στα δύσκολα, αποτελούν εγγύηση για τα χρόνια, που έρχονται.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ