Αγωνία σε όλο τον πλανήτη για το πότε θα μπει το εμβόλιο στην μάχη κατά του κορωνοϊού -1,2 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων εξασφάλισε η Ευρώπη

Αγώνα δρόμου δίνουν οι  φαρμακευτικές  εταιρείες  που  παρασκευάζουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού , το οποίο όλος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία να μπει στο πεδίο της μάχης κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,  το «πράσινο φως» για έγκριση του εμβολίου στην Ευρώπη είναι πιθανόν να δοθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, σύμφωνα με την πρόεδρο τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μετά την κατάθεση της αίτησης από τη Pfizer στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για επείγουσα αδειοδότηση του εμβολίου της, τίθεται σε κίνηση μια ταχεία ρυθμιστική διαδικασία που θα μπορούσε να επιτρέψει τους πρώτους εμβολιασμούς, διαβάζουμε στα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε.

Όπως  έγινε γνωστό, μέχρι στιγμής, η Ευρώπη έχει διασφαλίσει 1,2 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων και πως  γίνεται αγώνας  για ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα μελλοντικά εμβόλια για τους Ευρωπαίους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ