Αθηνά Κόρκα: “Η Κορινθία είναι ο 1ος Νομός σε ιχθυοκαλλιέργεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , η οποία είναι 1η στη χώρα μας”

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα παρέστη στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους στις δύο εκδηλώσεις  που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στις 24 και 25 Ιανουαρίου.

Η πρώτη αφορούσε την υδατοκαλλιέργεια βάσει προγράμματος INTEREG 2014-2020 για την οποία η κα Κόρκα σχολίασε: “Η Κορινθία είναι ο 1ος Νομός σε ιχθυοκαλλιέργεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , η οποία είναι 1η στη χώρα μας . Αναλύθηκαν τα θέματα που προκύπτουν από 7 χώρες και πολλούς εταίρους και οι προοπτικές που προσφέρει το πρόγραμμα.”

Η δεύτερη διεξήχθη με επιτυχία στους Αγ Θεοδώρους με συμμετοχή φορέων του Τουρισμού για την εξαγωγή αποτελεσμάτων από την επισκεψιμότητα στο τουριστικό περίπτερο του Ισθμού κατά την σεζόν 2022. Για το θέμα αυτό ανέφερε η κα Κόρκα: “Οι επισκέψεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία όπως απεδείχθη από τα στοιχεία . Πολλά συγχαρητήρια εισέπραξαν οι κυρίες που στήριξαν το περίπτερο. Μια ακόμη επιτυχία της Περιφέρειας Πελοποννήσου η Ανάδειξη του περιπτέρου στον Ισθμό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ