Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Αθηνά Κόρκα, Τάσος Γκιολής και Χάρης Βυτινιώτης

Η Αντιπεριφερειάχης Αθηνά Κόρκα   παρακολούθησε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε διάφορές περιοχές του νομού μας ,  με τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στις ίδιες εκδηλώσεις  παρέστησαν  και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής.

Συγκεκριμένα, παρέστησαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κρυονερίου, της Ρίζας, των Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή καθώς επίσης και στη συναυλία στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη στο Λουτρό.

Η χωρική και οι δύο θεματικοί αντιπεριφερειάρχες παρέστησαν επίσης σε αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, από τον Αστέρα Δερβενίου, τον Αθλητικό Όμιλο Λυκοποριάς -στην περιοχή έχει συμβασιοποιηθεί έργο υποδομής γηπέδου 60.000 ευρώ- και τον σύλλογο “Λέοντας” Λεχαίου, στο πλαίσιο της οποίας διεξήχθη τουρνουά μπάσκετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ