“Αιώνιος Γυρισμός”, το νέο κοινωνικό μυθιστόρημα του Γιάννη Πέτρου, από το Λουτράκι

Εκδόσεις «Πηγή»-  Δελτίο Τύπου

«Αιώνιος Γυρισμός»
«
 Η ιστορία δύο γυναικών με φόντο την εξωτική Κούβα»

“Η αυλαία της ζωής τους τώρα άνοιγε και τις περίμενε να παίξουν τον ρόλο τους. Από εκεί και πέρα, η μοίρα, που θα τις υπέτασσε κάθε μήνα να χτίζουν και να γκρεμίζουν μια ζωή, θα τις ταλαιπωρούσε”.
Η Άνα και η Ραφαέλα, δίδυμες κοπέλες, με καταγωγή από την Κούβα, είναι εντελώς διαφορετικές ως χαρακτήρες. Η μια χαμηλών τόνων και εσωστρεφής, η άλλη λαμπερή και με μεγάλες φιλοδοξίες. Ακολουθούν ξεχωριστές πορείες που τις οδηγούν σε ιδιαίτερα έντονες καταστάσεις τις οποίες οφείλουν να αντιμετωπίσουν για να βγουν νικήτριες. Η μοίρα θα τις φέρει κάποια στιγμή κοντά μέσα από ένα ταξίδι ζωής που θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν σε βάθος η μία την άλλη, όπως και τον ίδιο τους τον εαυτό.
Το νέο κοινωνικό μυθιστόρημα του Γιάννη Πέτρου,“Αιώνιος Γυρισμός”, αποτελεί μια διεισδυτική ματιά στον γυναικείο ψυχισμό, μια βουτιά στα άδυτα των παρορμήσεων, των αντιθέσεων αλλά και των ενωτικών στοιχείων του κόσμου των γυναικών. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πολυδιάστατο έργο το οποίο πραγματεύεται ζητήματα όπως ο έρωτας, η μοναξιά, η απώλεια, οι κοινωνικές συμβάσεις και σχέσεις και κυρίως το αληθινό νόημα της ζωής.

Βιογραφικό Συγγραφέα:
Ο Γιάννης Πέτρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας με τις ιστορίες του “παραμυθά” παππού του να εξιτάρουν την παιδική του φαντασία και να αποτελούν το ερέθισμα για τη συγγραφή των πρώτων του διηγημάτων κατά τη διάρκεια της εφηβείας του.
Καλλιτεχνικά ανήσυχος, από την ηλικία των δώδεκα ασχολείται με τη μουσική, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις και Διαγωνισμούς τραγουδιού, είτε ως ανεξάρτητος μουσικός, είτε ως μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση στην Αθήνα και μέχρι το 2020 απασχολούνταν στον τραπεζικό κλάδο. Οι εικόνες, τα συναισθήματα, οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους, που γνώρισε σε αυτά, θα τον επηρεάσουν και θα τον οδηγήσουν να περάσει μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό, αναζητώντας νέες εμπειρίες και βιώματα.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ