Αμοιβαία συνεργασία για την καθαριότητα ζητά ο Αντιδήμαρχος Σικυωνίων Βασίλης Δομετίου

Η αμοιβαία συνεργασία Δημοτικών αρχόντων και δημοτών πάντα αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα . Ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας, που είναι ένας δύσκολος τομέας της καθημερινότητας. Ο Δήμος Σικυωνίων απευθύνει μήνυμα στους πολίτες να τηρούν τους κανονισμούς καθαριότητας ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος προβαίνει σε τακτικούς καθαρισμούς (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία). Παράλληλα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Δομετίου   κάνει γνωστούς για ακόμη μια φορά τους κανόνες καθαριότητας που ισχύουν σε όλους τους Δήμους , ενώ καλεί σε συνεργασία:  

1) Δεν επιτρέπεται η εναπόθεση μεγάλης ποσότητας οικιακών αποβλήτων σε καλάθια απορριμμάτων.

2) Δεν επιτρέπεται η εναπόθεση οικιακών αποβλήτων, αντικείμενα μεγάλου όγκου, υπόλοιπα κοπής δένδρων, θάμνων και χόρτων εκτός κάδων ή πάνω στα Πεζοδρόμια.

3)Δεν επιτρέπεται η εναπόθεση εκτός κάδων της ανακύκλωσης, χαρτικά υλικά συσκευασίας και διάφορα άλλα ανακυκλώσιμα υλικά.

Η καθαριότητα της πόλης και των χωριών, στηρίζεται στη συνεχή συνεργασία των δημοτών με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας.
Κάθε δημότης οφείλει να ενημερώνεται για τον κανονισμό καθαριότητας του δήμου μας, αλλά και να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία στα τηλέφωνα:
2742 360152
27420 21103
τυχόν προβλήματα που υποπίπτουν στην αντίληψη τους.
Η διεύθυνση περιβάλλοντος είναι στην διάθεση κάθε δημότη, επιχειρηματία ή φορέα για αμοιβαία συνεργασία, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα!

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος
Βασιλης Δομετιου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ