Ανακοινώθηκαν τρία ακόμη βήματα προς την κανονικότητα : Διαπεριφερειακές μετακινήσεις, κατάργηση sms και απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30

φωτο αρχείου

Ανακοινώθηκε και επίσημα από κυβερνητικά χείλη η άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις από νομό σε νομό,(μετά από 6 μήνες), η κατάργηση του sms και η διεύρυνση του ωραρίου κυκλοφορίας μέχρι τις 00:30 . Αυτά είναι τα βασικά επόμενα βήματα προς την κανονικότητα.

Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά των πρωθυπουργό κ. Άκης Σκέρτσος από την Παρασκευή 14 Μαΐου τελειώνουν τα SMS στο 13033 και το 13032. Συμπλήρωσε επίσης πως από την Παρασκευή 14 Μαΐου ανοίγουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Ακόμα, από την ίδια μέρα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει στις 00:30, αντί για τις 23:00, που ήταν μέχρι σήμερα, και θα ολοκληρώνεται στις 05:00 το πρωί. Την ίδια μέρα, όπως έχει ανακοινωθεί ανοίγουν και τα μουσεία.  Παράλληλα ανακοίνωσε πως οι μετακινήσεις προς τα νησιά της χώρας μας θα γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση του Green Pass. Αυτό θα περιλαμβάνει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε PCR test 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών ή self test 24 ωρών, είτε βεβαίωση νόσησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ