Ανακοινώνεται σε λίγες ώρες η απόφαση για το Ράλλι Ακρόπολις -Γιώργος Γκιώνης στην hmerisiakorinthou.gr : ” Είμαι αισιόδοξος”

Συναντώνται αύριο οι δύο Περιφερειάρχες που το διεκδικούν με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Μιλώντας σήμερα  στην  hmerisiakorinthou.gr ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων , κ.  Γιώργος Γκιώνης, , μας είπε ότι αύριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τη διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις. Οι πόλεις που «κονταροχτυπιούνται» για τη διοργάνωση είναι το Λουτράκι και η Λαμία και ο κ. Γκιώνης πιστεύει ότι το Λουτράκι θα κερδίσει «προσπερνώντας» την ανταγωνίστρια πόλη.

Δημοσιογράφος: Σε ποια φάση βρίσκεται η επιλογή διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις μεταξύ των πόλεων του Λουτρακίου και της Λαμίας;

Δήμαρχος: Αύριο έχουν συνάντηση οι δύο αντίστοιχοι Περιφερειάρχες με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, ο οποίος θα τους ανακοινώσει και το αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος για το Λουτράκι.

Δημοσιογράφος: Δεδομένου ότι μάλλον θα ανοίξουν τα καταστήματα, ποιες ετοιμασίες έχει κάνει ο Δήμος για την καλοκαιρινή σαιζόν;

Δήμαρχος: Είμαστε καθόλα έτοιμοι να δεχτούμε τους επισκέπτες και τους παραθεριστές του καλοκαιριού. Γίνονται καινούριες επενδύσεις στον Δήμο και αυτό είναι που χρειάζεται.

Δημοσιογράφος: Θα μας πείτε και δύο λόγια για τη χτεσινή σας συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα;

Δήμαρχος: Είχαμε μία συνάντηση εφ’ όλης της ύλης για τα έργα που «τρέχουν» στον Δήμο μας. Ο βιολογικός στους Αγίους Θεοδώρους. Δύο κόμβοι στην είσοδο της πόλης. Το καινούριο σχολείο στην Κυρά Βρύση και η ανάπλαση της παραλίας. Είναι έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια, είτε μέσω ΕΣΠΑ, είτε μέσω «Φιλόδημου». Η συνάντηση που είχαμε με τον κ. Περιφερειάρχη ήταν για να δούμε πως πάνε τα έργα και τι άλλα έργα θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια.

Δημοσιογράφος: Ο βιολογικός είχε το πρόβλημα ότι είχε κατασκευαστεί για μεγαλύτερο πληθυσμό από τον υπάρχοντα. Λύνεται αυτό;

Δήμαρχος: Βεβαίως. Αυτή είναι η διόρθωση που πρέπει να γίνει. Βρέθηκε τρόπος λοιπόν. Έχει γίνει ο διαγωνισμός, είμαστε στην έγκριση και θα ξεκινήσει το έργο. Βρήκαμε τον τρόπο ώστε να λειτουργήσει με λιγότερους κατοίκους στην αρχή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ