Αναλυτική ενημέρωση για τη  «Γέφυρα 2» είχαν οι Κορίνθιοι δανειολήπτες στη τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου  Πελοποννήσου

Με μεγάλη συμμετοχή οικονομολόγων και επιχειρηματιών από την Πελοπόννησο διοργανώθηκε από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) η τηλεδιάσκεψη με θέμα το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο  «ΓΕΦΥΡΑ 2» που αφορά «την συνεισφορά του Δημοσίου για την αποπληρωμή δόσεων επιχειρηματικών δανείων για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας covid-19.», όπως μας  ενημερώνει το Επιμελητήριο.

Κεντρικός Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κος Φ. Κουρμούσης ενώ συμμετείχαν επίσης η νομικός κα Μανωλάκου και ο οικονομολόγος κος Κούστογλου, συνεργάτες και στελέχη της ΕΓΔΙΧ του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι κάλεσαν τους επιχειρηματίες για χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου, επισημαίνοντας την καταληκτική ημερομηνία της 09ης Μαΐου 2021, για την υποβολή των αιτήσεων.

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος δόθηκε χρόνος για ερωτήσεις.  Ο κος Κουρμούσης προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/ για να ενημερωθούν εκτενέστερα για οποιαδήποτε άλλη απορία προκύψει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για το εν λόγω πρόγραμμα και από τα επιμέρους Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ