Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Με τρεις τρόπους θα τις μάθουν οι υποψήφιοι

Αναρτήθηκαν πριν από λίγο οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους αλλά και των καθηγητών τους.  Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, ενώ έχουν αποσταλεί και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο των υποψηφίων, σε όσους το είχαν αιτηθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που οι υποψήφιοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν μέσω sms στο κινητό τους τηλέφωνο για την βαθμολογία τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να έχουν καταχωρήσει το κινητό τους τηλέφωνο ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, σε ημερομηνίες που είχαν προκαθοριστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ