Αναστάσιος Γκιολής: “Έχω εισπράξει όλο αυτό τον καιρό την αγάπη και τα θετικά σας σχόλια….Συνεχίζουμε μαζί για το κοινό καλό..»

« Συνεχίζουμε μαζί για το κοινό καλό..» δήλωσε μεταξύ άλλων ο π. Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής , μετά την τελετή παράδοσης της θέσης του στη νέα Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα.  Ο κος Γκιολής ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας αυτά τα δυόμιση χρόνια.  Σε δημόσια δήλωσή του  ο κος Γκιολής ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε η παράδοση-παραλαβή από εμένα προς την αγαπητή φίλη-συνάδελφο Α.Κόρκα παρουσία των συναδέλφων Χάρη Βυτινιώτη, Οικονόμου Γεώργιο, Σωτήρη Μουρίκης  Ιωάννα Κασίμη . Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Π.Νίκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε επιλέγοντας με για την θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη και ολοκληρώνοντας μια πορεία ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες μου. Δυόμιση χρόνια με την συμβολή και την καθοδήγηση τα έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί ήδη, είτε βρίσκονται σε πορεία ολοκλήρωσης ή σε πορεία σχεδιασμού είναι πάρα πολλά, τόσα που για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες μας δόθηκε η ευκαιρία να καταπιαστούμε με ζητήματα που ήτανε παντελώς παραμελημένα-ξεχασμένα από την προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση.

Οι πολίτες του κάθε τόπου είναι οι τελικοί αποδέκτες όλων των έργων και είμαι χαρούμενος διότι έχω εισπράξει όλο αυτό τον καιρό την αγάπη και τα θετικά σας σχόλια.

Όλη αυτή η θετική πορεία οδήγησε στο να κληθώ να αναλάβω καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας-Αλληλεγγύης σε όλη την Πελοπόννησο.

Σας δίνω τον λόγο μου ότι, όπως εργάστηκα για την Κορινθία ακούραστα για δυόμιση χρόνια, έτσι θα εργαστώ και για το σύνολο της Πελοποννήσου. Η εμπειρία μου από το λειτούργημα της Ιατρικής σε διάφορα πόστα νομίζω ότι θέτει στέρεα θεμέλια για την επιτυχία στα χρόνια που έρχονται. Συνεχίζουμε μαζί για το κοινό καλό..»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ