Αναστάσιος Γκιολής: “Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί ο ένας πλάι στον άλλο για την Ελευθερία, Αξιοπρέπεια και Ευημερία της χώρας μας”

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου Δ.Μουτούση και Δ.Σ AHEPA HJ25 ΑΧΑΙΑΣ o Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε το Σάββατο 31 Ιουλίου στην Ημερίδα με τίτλο  «99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα» στο Λουτράκι .

Ο κος Γκιολής τόνισε  στην ομιλία του, πως «πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί ο ένας πλάι στον άλλο για την Ελευθερία, Αξιοπρέπεια και Ευημερία της χώρας μας .Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Η Πατρίδα μας έχει ΜΕΛΛΟΝ και είναι οι άνθρωποι εντός και εκτός Ελλάδος. Η Ωσμωση μεταξύ Ελλήνων Ελλάδας και εξωτερικού δημιουργεί ένα τεράστιο δυναμισμό…και θα πετύχουμε ενωμένοι.»

Όπως ανέφερε ο κος Γκιολής: «Η AHEPA είναι η πολυπληθέστερη και αρχαιότερη ομογενειακή οργάνωση παγκοσμίως με παρουσία Η.Π.Α, Καναδά, Αυστραλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αγγλία με 50.000 οικογένειες ως μέλη και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στην χώρα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ