Ανησυχητική «πρωτιά» της Κορινθίας στα κρούσματα κορωνοϊού τα τελευταία 24ωρα

Είναι ίσως η μόνη φορά που η είδηση για «πρωτιά» της Κορινθίας μας ανησυχεί . Αναφερόμαστε στα κρούσματα κορωνοϊού, αφού στις τελευταίες μετρήσεις ο νομό μας έχει τα περισσότερα κρούσματα σε σχέση με  τους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Και στην τελευταία ανακοίνωση της Περιφέρειας διαβάζουμε πως από τα συνολικά 27 νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν το τριήμερο από την Παρασκευή 9 μέχρι και χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στην Π.Ε Κορινθίας καταγράφηκαν 19 περιστατικά! Αυξάνεται έτσι μέρα με την ημέρα ο κατάλογος των προσβληθέντων από τη νόσο.

Στην Περιφέρεια τα κρούσματα ανέρχονται σε 493, ενώ στο νομό μας σε 135.

Έντεκα περιστατικά από τα συνολικά 27 σημειώθηκαν στις 9/10,  εννέα περιστατικά στις 10/10 και  επτά περιστατικά στις 11/10.

Τα δέκα εννέα περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων επτά είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, τα επτά περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Λακωνίας, εκ των οποίων τρία είναι στενή επαφή ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος και ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Αρκαδίας.

Να θυμίσουμε πως στην αμέσως προηγούμενη καταγραφή της Περιφέρειας , στις 9 Οκτωβρίου  και τα οκτώ κρούσματα είχαν καταγραφεί στην Κορινθία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ