Αντικαταστάθηκε, με απόφαση Περιφερειάρχη, ο Δ/ντής της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας – 4 υπάλληλοι παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις

Με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου, αντικατέστησε τον διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας , αφού τέσσερις υπάλληλοι της  εν λόγω Διεύθυνσης “παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις στην Υπηρεσία, μαζί με 8 ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, αλλά και την εμπλοκή περίπου 200 πολιτών, Ελλήνων και αλλοδαπών.”, όπως αναφέρει απόψε η Περιφέρεια. Ο κος Νίκας  αντικατέστησε τον διευθυντή της εν λόγω υπηρεσίας και τον προϊστάμενο έκδοσης αδειών. Επιπλέον, έδωσε εντολή διενέργειας ΕΔΕ (ένορκη διοικητική εξέταση) για το σύνολο των υπαλλήλων της πιο πάνω Διεύθυνσης της Π.Ε. Κορινθίας, που θα πραγματοποιήσει ο γενικός διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας, με την υποχρέωση να την παραδώσει εντός 15 ημερών από σήμερα.

Ο γενικός διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ασκεί καθημερινή εποπτεία στην εν λόγω Διεύθυνση της Π.Ε. Κορινθίας, ενώ οι εξετάσεις (για απόκτηση διπλώματος οδήγησης κλπ) στην Κορινθία δεν θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Μάρτιο.

“Εξυπακούεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρείχε κάθε συνδρομή που της ζητήθηκε εκ μέρους της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στη διάρκεια της εξάμηνης σχετικής έρευνας που διενήργησε” δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ