Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι στα έργα για τη διάβρωση

H διάβρωση των ακτών είναι ένα μείζον πρόβλημα της παραλιακής Κορινθίας. Χρόνια τώρα γίνονται προσπάθειες να λυθεί και να προσταταυτεί το φυσικό τοπίο και οι περιουσίες των πολιτών.

Σήμερα δίπλα στον παραλιακό δρόμο Σαμούτανης Βραχατίου βρέθηκε για αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης ο οποίος δήλωσε μέσω των social media : “Ως Περιφερειακή Αρχή του Π.Νίκα δίνουμε ΛΥΣΗ στο πρόβλημα της ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ στις ακτές δίπλα στον παραλιακό δρόμο Σαμούτανης Βραχατίου.Ξεκινήσαμε χθές,τα προβλήματα μεγάλα:Οδικό Δίκτυο,αποχετευτικό,δίκτυα ύδρευσης με Προϋπ 2.800.000€.Ένα σημαντικό λοιπόν έργο που ξεπερνά τον Δήμο αλλά με στενή συνεργασία φθάνουμε στην ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου που ταλάνιζε εκατοντάδες διερχόμενους της πανέμορφης ακτογραμμής του Νομού μας.Χτίζουμε καθημερινά υποδομές για την ανάπτυξη της Κορινθίας μας. Συνεχίζουμε..”

Με τον κ, Γκιολή βρέθηκαν ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας  Αννίβας Παπακυριάκος Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σιάχος Μ.Καλλίρη Θ.Ράπτης , ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γ.Δαληβίγκας και ο Πρόεδρος Τ.Κ Βραχατιού Γ.Βασιλείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ