Ανυπεράσπιστες γυναίκες είχαν βάλει στο στόχαστρο τα μέλη μιας εγκληματικής ομάδας στη Λαμία – Έκλεβαν χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό ηλικιωμένων

Ανυπεράσπιστες γυναίκες είχαν βάλει στο στόχαστρο τα μέλη μιας εγκληματικής ομάδας στη Λαμία τις οποίες και λήστευαν .Οι δράστες εντόπιζαν συνήθως ηλικιωμένες γυναίκες και  έπαιρναν με τη βία χρυσές αλυσίδες που έφεραν στον λαιμό τους.

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας. Συνελήφθησαν και τα τρία μέλη της ομάδας, ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, διάπραξη ληστειών κατά συναυτουργία και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Όπως προέκυψε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι τρεις ανήλικοι, το χρονικό διάστημα από 31-01-2021 έως και 15-02-2021, ενέχονται στη διάπραξη τουλάχιστον τεσσάρων ληστειών και μίας κλοπής.

Οι δράστες εντόπιζαν ηλικιωμένες γυναίκες και αφού αρχικά εισέρχονταν στο εσωτερικό των οικιών τους από ανασφάλιστες θύρες ή στις αυλές αυτών, ακολούθως με τη χρήση σωματικής βίας, αποσπούσαν χρυσές αλυσίδες που έφεραν τα θύματα στο λαιμό τους.

Στην περίπτωση της κλοπής, τα μέλη της ομάδας εντόπισαν την ηλικιωμένη να κινείται πεζή και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν ομοίως μια χρυσή αλυσίδα που έφερε στο λαιμό της.

Όπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ένας εκ των τριών συλληφθέντων, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ