Απίστευτο επεισόδιο στο «Αττικόν» : Προπηλάκισαν μέλη του προσωπικού , σύμφωνα με καταγγελίες του Σωματείου

Σύμφωνα με ανάρτηση του in.gr , προπηλακισμοί μελών του προσωπικού του Νοσοκομείου «Αττικόν», σημειώθηκαν τη Κυριακή, από συγγενή ασθενούς που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Σύμφωνα  με το αθηναϊκό αυτό Μέσο, την πρωτοφανή  καταγγελία  έκανε το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το Σωματείο Εργαζομένων του Αττικόν καταγγέλλει συμβάν που έλαβε χώρα την Κυριακή, όταν συγγενής ασθενούς, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά και μία φίλη του προκάλεσαν ένταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα και προπηλάκισαν μέλη του προσωπικού αρνούμενοι να δεχτούν τη διάγνωση covid λοίμωξης αναπνευστικού για την ασθενή. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, τα εν λόγω άτομα μπήκαν στο νοσοκομείο και άρχισαν να βιντεοσκοπούν τους χώρους με κινητό, προπηλάκισαν μέλη του προσωπικού και αρνούνταν πως ο ασθενής του νοσοκομείου είχε διαγνωσθεί με κοροναϊό. Εξαπέλυσαν, δε, απίστευτες κατηγορίες και ισχυρισμούς ότι δηλαδή «βαφτίζουν ψευδώς ασθενείς ως Covid», υγειονομικών που «κλειδώνουν ασθενείς σε θαλάμους και δεν τους κοιτάζουν» .

«Το Σωματείο μας καταγγέλλει απερίφραστα αυτές τις πρακτικές. Θεωρούμε το ζήτημα πολύ σοβαρό. Δεν εντάσσεται στις συνήθεις προστριβές και τα δίκαια παράπονα που έχει ο κόσμος για τις ανεπάρκειες του συστήματος Υγείας, που άλλωστε και το ίδιο το υγειονομικό κίνημα καταγγέλλει και μάχεται για να τις αλλάξει» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Το Σωματείο τονίζει, μεταξύ άλλων πως «δεν πρόκειται για τόσο αυθόρμητο ούτε μεμονωμένο γεγονός» και σημειώνει πως «αντίστοιχες πρακτικές συμβαίνουν και σε άλλα νοσοκομεία ….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ