Απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος για το 2020 οι αγρότες και οι αλιείς –  Λιβανός : «Η ανάπτυξη θα έρθει από την Περιφέρεια»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έρχεται να στηρίξει ακόμη μία φορά τους αγρότες , με την  απαλλαγή  αυτών και των αλιέων από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2020. Αυτό ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός Σπήλιος Λιβανός.

Ο Υπουργός μάλιστα επεσήμανε  ότι οι αγρότες έχουν ήδη ενισχυθεί με πάνω από 470 εκατ. ευρώ, με τα 186 εκατ. ευρώ από αυτά να είναι από επιστρεπτέες προκαταβολές και τα υπόλοιπα είναι άμεσες ενισχύσεις σε ομάδες αγροτών σε όλη την Ελλάδα. ( σε συνεργασία με το ΥΠ.ΟΙΚ).

Τόνισε ακόμη για τη μετά-covid εποχή, ότι η ανάπτυξη θα έρθει από την Περιφέρεια . Ο κος Λιβανός δήλωσε: «Η κυβέρνηση στηρίζει τους Έλληνες αγρότες με όποιον τρόπο μπορεί. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την ελληνική περιφέρεια . Αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο στάδιο μετά την πανδημία, η ανάπτυξη θα έλθει μέσα από την περιφέρεια. Και ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης ελπίζω- και γι’ αυτό δουλεύουμε- να είναι η αγροτική μας οικονομία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ