Απαραίτητα μάσκα θα πρέπει να φορούν όσοι θα παρακολουθήσουν την φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Χθες, στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών με θέμα το εθνικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την CoViD-19, τον κοροναϊό, την εξέλιξη της πανδημίας, τις μεταλλάξεις, την προοπτική των εμβολίων, την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας  από την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη, αναφέρθηκε ότι το επιδημιολογικό φορτίο της χώρας μας έχει αυξηθεί σημαντικά  με διαφοροποιήσεις σε σημεία της επικράτειας.

«Τα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα παραμένουν με αύξηση κρουσμάτων σε Γρεβενά, Ημαθία και Μαγνησία,  ενώ σημαντική αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου καταγράφεται για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο μέλος της Πελοποννήσου, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα. Το επιδημιολογικό φορτίο της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μία σταθερότητα αλλά σε υψηλά επίπεδα, όπως είπε η κα Παπαευαγγέλου.

Όλοι μάσκα στις παρελάσεις

«Σε σχέση με τις παρελάσεις, επεσήμανε ότι όπου αυτές πραγματοποιηθούν θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προστασίας. Έτσι όσοι θα τις παρακολουθήσουν θα πρέπει να φορούν απαραιτήτως μάσκα» σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ