Απολυμαίνονται όλες οι σχολικές μονάδες  στον δήμο Βέλου – Βόχας – Δήμαρχος: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις… πράττουμε τα δέοντα»

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης  και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του , ο Δήμος Βέλου – Βόχας συνεχίζει τις απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες  του για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. Ο καιρός που διανύουμε είναι πολύ δύσκολος και η προσοχή είναι καθημερινό μέλημα όλων.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας προβαίνει σε προληπτικές απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Έχουν ήδη ξεκινήσει απολυμάνσεις στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Βοχαϊκού, ενώ αύριο θα γίνουν απολυμάνσεις στα 1ο & 2ο Δημοτικά Σχολεία Ζευγολατιού καθώς και στα 1ο,2ο & 3ο Νηπιαγωγεία Ζευγολατιού, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, ο οποίος τονίζει ακόμη πως οι σχολικές αυτές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021.Αύριο  Παρασκευή μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα γίνουν απολυμάνσεις στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου.Επίσης το Σάββατο θα γίνουν απολυμάνσεις στους παιδικούς σταθμούς.Στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες που απομένουν.

Δήμαρχος: «Ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου και πράττουμε τα δέοντα»

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος υπογραμμίζει ότι:«Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Καθημερινά παρακολουθούμε τις εξελίξεις, είμαστε σε διαρκή επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς, ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου και πράττουμε τα δέοντα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ