Αποφασισμένος  να λειτουργήσει το Πυροσβεστικό κλιμάκιο στο Χιλιομόδι ,παρά τα προβλήματα και τις διαφωνίες, ο Βασίλης Νανόπουλος

Συνάντηση με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Πελοποννήσου Αρχιπύραρχο Αθανάσιο Κολυβήρα και τον  Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κορινθίας Πύραρχο Νίκο Κούρο 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος συναντήθηκε σήμερα  το πρωϊ  με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Πελοποννήσου Αρχιπύραρχο Αθανάσιο Κολυβήρα και τον  Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κορινθίας Πύραρχο Νίκο Κούρο . Οι τρεις άνδρες συζήτησαν , μεταξύ άλλων, για τη  λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Χιλιομόδι.

« Η δημοτική Αρχή παραμένει πιστή στον σχεδιασμό της για την λειτουργία του κλιμακίου αφού η προστασία της περιοχής αποτελεί προτεραιότητα και δεν αναιρείται από τα προβλήματα και τις διαφωνίες που κατεγράφησαν το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τον χώρο φιλοξενίας του κλιμακίου», αναφέρει ο δήμαρχος . «Θα βρούμε τον τρόπο το κλιμάκιο να λειτουργήσει γιατί είναι απαραίτητο για την περιοχή. Τον Ιούλιο του 2020, προσπεράσαμε χρόνια προβλήματα και παραδώσαμε το κλιμάκιο στο Σοφικό, το ίδιο θα κάνουμε και για το Χιλιομόδι»  πρόσθεσε.

Συζήτησαν ακόμη για τις προσλήψεις των εποχικών πυροφυλάκων αλλά και το σχέδιο πολιτικής προστασίας.

Και ο Δήμος καταλήγει: «Η συνεργασία της δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα στελέχη της είναι συνεχής προκειμένου να λύνονται προβλήματα αλλά κυρίως να προλαμβάνονται.» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ