Από τις 3 Μαΐου θα επιτρέπεται η μετακίνηση χωρίς sms για την εστίαση – Θα κλείνουν στις 23:00  και  μετά  delivery και take away  

Μιλώντας για τα νέα δεδομένα που θα ισχύουν στην εστίαση, από τις 3 Μαϊου ο κ. Σταμπουλίδης μιλώντας στον Ant1 ,ανέφερε ότι από  εκείνη την ημέρα θα επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση και ότι δεν θα χρειαστεί να στέλνει ο πολίτης sms  για την επίσκεψη σε κατάστημα εστίασης, τα οποία για τους καθήμενους πελάτες θα κλείνουν στις 23:00, αλλά θα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν για υπηρεσίες delivery και take away.

Σε ό,τι αφορά τους γάμους και τις δεξιώσεις, ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι μετά τις 15 Μαΐου θα υπάρξει ξεκάθαρο πλαίσιο για όσα θα ισχύουν, σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει να δώσουμε λάθος μήνυμα ότι “τελειώσαμε” με τον κορωνοϊό. Για τους επιχειρηματίες της εστίασης ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι υπάρχει το πρόγραμμα για την επανεκκίνηση με την χορήγηση κεφαλαίων κίνησης, η πλατφόρμα για το οποίο θα ανοίξει έως τις 10 Μαΐου και η εκταμίευση θα είναι άμεση, ενώ παράλληλα συνεχίζονται τα μέτρα με την αναστολή συμβάσεων και την έκπτωση ενοικίων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ