Από χρυσό σταυρό και κάρτες τραπεζών μέχρι και γυαλιά ηλίου είχε κλέψει ένας άνδρας στην Πάτρα που συνελήφθη ξημερώματα

Ξημερώματα χθες (Κυριακή) έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ένας άνδρας στην Πάτρα με την κατηγορία ότι είχε διαπράξει  σωρεία κλοπών.

Συγκεκριμμένα άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, συνέλαβαν τον άνδρα που είναι ημεδαπός γιατί, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες τα ξημερώματα διέρρηξε εξωτερική πόρτα  ενός σπιτιού και αφαίρεσε από την αυλή μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από εκμισθωτή της οικίας, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την μοτοσικλέτα και να τραπεί σε φυγή.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον άνδρα κοντά στο τόπο του περιστατικού και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, είχε διαπράξει από την 1-12-2020 έως την 10-1-2021 ακόμη οκτώ κλοπές σε οχήματα (εκ των οποίων τρεις απόπειρες) αφαιρώντας συνολικά:

  • 214 ευρώ, ένα χρυσό σταυρό, ηλεκτρικά εργαλεία, δυο ζευγάρια γυαλιά ηλίου και
  • δυο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε σε κατάστημα συναλλαγή, αξίας 35 ευρώ. Ο  δράστης με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ