Από 45€ στα 80 € το Fuel Pass 2 για τα αυτοκίνητα και στα 60€ από τα 35€ για τις μοτοσυκλέτες

Ενισχυμένο θα είναι το Fuel Pass 2 . Το ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας , ο οποίος όπως δήλωσε το εισοδηματικό όριο ανέρχεται ως τις 45.000 ευρώ. Ο Υπουργός Οικονομικών μίλησε για «πρόσθετες ενισχύσεις σε περισσότερους δικαιούχους».

Για τους δικαιούχους που επιλέγουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης στο Fuel Pass 2 θα προσαυξάνεται κατά 15 ευρώ αντί για πέντε (5) ευρώ που ήταν στο Fuel Pass 1.

Ουσιαστικά αυτές είναι οι δύο σημαντικές αλλαγές (κάρτα προσαύξησης και εισοδηματικό όριο για τους δικαιούχους) στο νέο Fuel Pass σε σχέση με το προηγούμενο.

Οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν στην αύξηση των ποσών τις οποίες είχε ανακοινώσει νωρίτερα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το βασικό περίγραμμα των νέων παρεμβάσεων για τη στήριξη των νοικοκυριών έναντι των υψηλών τιμών στα καύσιμα.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα νέα μέτρα αυξάνουν την επιδότηση του Fuel Pass 2 από τα 45 ευρώ στα 80 ευρώ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην ηπειρωτική Ελλάδα ενώ η επιδότηση για τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών ανέρχεται στα 60 ευρώ από τα 35 ευρώ που ίσχυε στο Fuel Pass 1.

Για τις μοτοσικλέτες από τα 35 στα 60 ευρώ. Ενώ στα νησιά, η επιδότηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη: 100 ευρώ τώρα αντί 55 μέχρι σήμερα. Και για τα δίτροχα 70 ευρώ, αντί των περίπου 40 που ήταν πριν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ