Αριστοτελία Πελώνη: «Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεν θα συνδέεται σε καμία περίπτωση με απολύσεις”

Δίνοντας απάντηση σχετικά με το άν συνδέεται η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με απολύσεις, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έκανε γνωστό πως δεν θα συνδέονται αυτά τα δύο.«Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεν θα συνδέεται σε καμία περίπτωση με απολύσεις. Αυτό που θα ισχύει για όποιον αρνηθεί να εμβολιαστεί είναι η αποχή απο την εργασία άνευ αποδοχών», ανέφερε η κα. Πελώνη.

Στο ερώτημα αν τίθεται θέμα απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων είπε ότι θα έρθει νομοθετική ρύθμιση την επόμενη εβδομάδα που θα ρυθμίζει αυτά τα ζητήματα.  Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε επίσης ότι πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι να πάει σε οριζόντιο lockdown .

Η κα Πελώνη είπε ακόμη: «Το μέτωπο τα πανδημίας καταγραφεί σημαντική αύξηση κρουσμάτων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας. Οι ανεμβολίαστοι λειτουργούν ως αναμεταδότες και εστίες μεταλλάξεων. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτή της επιστήμης», είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η κα. Πελώνη ανέφερε πως με ήρθε η ώρα να διαπιστώσουμε πως οι κοινοί κανόνες δεν διχάζουν αλλά ενώνουν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ