Ασφαλτοστρώνεται η Δημοτική Ενότητα Τενέας – Η αρχή έγινε από τον Άγιο Βασίλειο – Στα έργα ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος

Εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και νέας ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στον Άγιο Βασίλειο, του Δήμου Τενέας, στα πλαίσια της εργολαβίας “Δημοτική οδοποιία Δήμου Κορινθίων” προϋπολογισμού 1,7 εκ ευρώ.  Έτσι ολοκληρώνεται  ένα οδικό τμήμα μήκους 1.600μ.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πούρος, η δημοτική Σύμβουλος Μαρίνα Ραντίτσα, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αναστάσιος Ταγαράς καθώς και το τοπικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου, ο Πρόεδρος Κώστας Παπαχαραλάμπους και τα μέλη Κατερίνα Μαρμαρά και Αθανάσιος Ταγαράς.

Όπως αναφέρει σχετικά ο Δήμος: ” Πρόκειται για ένα αίτημα χρόνων του τοπικού συμβουλίου Αγίου Βασιλείου το οποίο υλοποιήθηκε από την παρούσα δημοτική αρχή η οποία συνεχίζει να εκτελεί έργα για την αναβάθμιση και ασφάλεια του οδικού δικτύου σε όλο το δήμο, δίκτυο το οποίο στερείτο παρέμβασης για αρκετά χρόνια. Η εργολαβία εκτελείται σύμφωνα με την ανάγκη παρέμβασης έτσι όπως αυτή κρίθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία.

Θα ακολουθήσουν εργασίες στο Χιλιομόδι και στις κοινότητες Κλένιας, Στεφανίου, Αγιονορίου και κατόπιν στην Αρχαία Κόρινθο, τον Σολομό, τα Λουτρά Ωραίας Ελένης και την Αλμυρή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ