Ασφαλτοστρώσεων … συνέχεια – Σειρά είχε ο δρόμος της Αγίας Μαρίνας στον Κάτω Άσσο

Βασίλης Νανόπουλος: “Συνδέουμε τον Άσσο με τον Προαστιακό” 

Ακόμη μία ασφαλτόστρωση έκανε σήμερα ο Δήμος Κορινθίων . Αυτή την φορά στον Κάτω Άσσο. Διαβάζουμε σχετικά απο το δελτίο Τύπου του Δήμου:

“Τον δρόμο που δεν είχε δεχτεί απολύτως καμία παρέμβαση τα τελευταία 30 χρόνια είδαν σήμερα το πρωί να ασφαλτοστρώνεται οι κάτοικοι του Άσσου. Πρόκειται για τον δρόμο της Αγίας Μαρίνας μήκους 1,2 χιλιομέτρων και πλέον ο οποίος ουσιαστικά ενώνει τον Άσσο με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο. 

«Το ασφαλές οδικό δίκτυο ήταν και είναι προτεραιότητα μας. Ακούμε τις προτάσεις από τις τοπικές κοινότητες, παίρνουμε πρωτοβουλίες και κάνουμε  εργασίες εκεί που πρέπει. Σήμερα με την ασφαλτόστρωση του δρόμου της Αγίας Μαρίνας ουσιαστικά ενώνουμε τον Άσσο με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο» ανέφερε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος από το σημείο των εργασιών προαναγγέλλοντας και μια σειρά άλλων έργων για την περιοχή, έργα ύδρευσης και πολιτισμού. 

«Στο δρόμο της Αγίας Μαρίνας δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση για 30 χρόνια. Παρεμβαίνουμε ικανοποιώντας το αίτημα των κατοίκων» σημείωσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος.

Το έργο των ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Άσσου ξεκίνησε  πριν από το Πάσχα και ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες. Την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου εξέφρασαν τόσο ο Πρόεδρος του Άσσου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος όσο και η Αντιπρόεδρος Βασιλική Γκιώνη. Ο Δήμαρχος και από τον Άσσο επανέλαβε την πρωτοβουλία και δέσμευσή του για υλοποίηση οδοποιίας μήκους τουλάχιστον 2 χιλιομέτρων κάθε χρόνο, σε κάθε κοινότητα του δήμου.”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ