Αυτά είναι τα θέματα της Κορινθίας που θα συζητήσει ο Περιφερειάρχης στην Αθήνα με  τους τρεις Υπουργούς

Χθες σε  ανάρτησή μας  αναρωτιόμαστε τι θα συζητήσει αύριο ο Περιφερειάρχης στις συναντήσεις του με τους Υπουργούς Κ. Καραμανλή, Μάκη Βορίδη και Λ. Μενδώνη  στην Αθήνα . Η απάντηση  «ήρθε» πριν από λίγη ώρα . Η Περιφέρεια ανακοίνωσε πως όσον αφορά την Κορινθία τα θέματα συζήτησης θα είναι: Τα έργα προστασίας στην διώρυγα του Ισθμού , η αντιδιαβρωτική προστασία του Κορινθιακού κόλπου και το περιβαλλοντικό πάρκο πέριξ της μετρικής σιδηροδροµικής γραµµής στο τμήμα Κόρινθος – Δερβένι . Επίσης ο εκσυγχρονισμός της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο.

Ο Περιφερειάρχης  θα μιλήσει με τους τρεις Υπουργούς για σημαντικά έργα που εκτελούνται ή προγραμματίζονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Με τον κ/ Βορίδη μεταξύ άλλων  θα τεθούν και θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου ανά Περιφερειακή Ενότητα, όπως τα εγγειοβελτιωτικά και τα αρδευτικά.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης στη συνάντησή του με την υπουργό Λ. Μενδώνη αφ’ ενός θα υπογράψει και αφ’ ετέρου θα συζητήσει προγραμματικές συμβάσεις για έργα πολιτισμού σε διάφορες Περιφερειακές Ενότητες.

Παράλληλα θα εξεταστεί η εξέλιξη των προσκλήσεων του ΠΕΠ για έργα πολιτισμού, καθώς επίσης και εκκρεμότητες που εντοπίζονται σε διάφορα έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ