Αφορά και τους μελισσοκόμους της Κορινθίας – Τριήμερα σεμινάρια κατάρτισης απο τον ΕΛΓΟ-“ΔΗΜΗΤΡΑ”

Οι μελισσοκόμοι της Κορινθίας θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για τρεις ημέρες σεμινάρια αφού ο ΕΛΓΟ-“ΔΗΜΗΤΡΑ”, μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Κατάρτισης, ανέλαβε να πραγματοποιήσει  σεμινάρια κατάρτισης μελισσοκόμων στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 1.3 με τίτλο «Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων 2021».

Όλοι οι αγροτικοί – μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί των οποίων τα μέλη θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις ταχύρρυθμες εκπαιδεύσεις, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, συμπληρώνοντας το παρακάτω έγγραφο, το οποίο και θα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email: katartisi.elgo@gmail.com.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 8392202 (κ. Κατερίνα Μαλλή).

Το έγγραφο που πρέπει να συμπληρωθεί είναι το εξής:

Σε συνέχεια του ανωτέρου σχετικού σας ενημερώνουμε ότι ο …(όνομα – ιδιότητα συνεταιρισμού)… ενδιαφέρεται να καταρτίσει τα μέλη του μέσω των ταχύρρυθμων προγραμμάτων μελισσοκομίας που θα υλοποιηθούν από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Πιο συγκεκριμένα σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Τα μέλη που θα παρακολουθήσουν τα ανωτέρω προγράμματα ανέρχονται σε …(αριθμός ολογράφως και αριθμητικά)…

Ο συνεταιρισμός μας προτείνει ως χώρο υλοποίησης των προγραμμάτων …(τόπος υλοποίησης και χώρος διεξαγωγής)…

Σύμφωνα με το καταστατικό του συνεταιρισμού μας, υπεύθυνος συντονισμού και υλοποίησης για το ταχύρρυθμο πρόγραμμα μελισσοκόμων είναι ο …(ονοματεπώνυμο – ιδιότητα κ.λπ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ