Νέο τροχαίο στα δρόμο για τα Εξαμίλια – Θα μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους του νομού μας μετά την τοποθέτηση των φωτεινών πινακίδων που σχεδιάζει η Περιφερειακή Αρχή;

Ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στο νομό μας, αυτή την φορά στον δρόμο των Εξαμιλίων . Ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, για άγνωστο, μέχρι στιγμής λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε αναποδογυρισμένο σε χωράφι.

Εν τω μεταξύ , άμεσα θα προχωρήσει η εγκατάσταση συνολικά 25 φωτεινών πινακίδων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως τονίστηκε στην σύσκεψη για συγκεκριμένο θέμα, την οποία είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων και της έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα υπογράφηκε στην Τρίπολη από τον Περιφερειάρχη η σύμβαση ύψους 1.618.200 ευρώ σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση συνολικά 25 πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων οδικής κυκλοφορίας σε καίρια σημεία του εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν 5 τέτοιες ηλεκτρονικές πινακίδες ανά Περιφερειακή Ενότητα -σε κομβικά σημεία της κάθε Π.Ε.-, προκειμένου να εξυπηρετούν τους οδηγούς με μηνύματα πολιτικής προστασίας, κατάστασης του οδικού δικτύου κλπ.

Μακάρι , μετά την τοποθέτηση αυτών των πινακίδων να βελτιωθεί η οδηγική συμπεριφορά και να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα και στο νομό μας, γιατί μέχρι σήμερα είναι βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο και κυρίως με θύματα νέους ανθρώπους. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ