Βασίλης Κικίλιας: «Βρισκόμαστε κοντά στο να κερδίσουμε αυτή την τεράστια υγειονομική μάχη την οποία δίνουμε ένα χρόνο τώρα»

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετά την επίσκεψή του στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και την επικεφαλής του εμβολιαστικού κέντρου, Σμήναρχο Κυριακή Πελέκη, δήλωσε μεταξύ άλλων: « Η δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι της Υγείας και όχι μόνο, φαίνεται και μιλάει από μόνη της.. Η καρδιά της προσπάθειάς μας είναι ο σεβασμός στους συμπολίτες μας. Έτσι οδεύουμε και έτσι θα προχωρήσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε τους εμβολιασμούς. Θέλω να πω ότι ξεπεράσαμε τις 850.000 εμβολιασμούς, ότι έχουμε στη μάχη 750 – βάζουμε άλλα 50- 800 εμβολιαστικά κέντρα και ότι αν υπολογίσει κανείς την πρώτη δόση,  με 5,3% είμαστε οι τρίτοι στην Ευρώπη.

Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για να καταλάβετε πόσο μεγάλη προσπάθεια έχει γίνει από πάρα πολύ κόσμο: από το Υπουργείο Υγείας, από τους υγειονομικούς μας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τους υγειονομικούς του, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Πολιτική Προστασία και όλους όσοι εμπλέκονται.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η Επιχείρηση «Ελευθερία» και θέλω να πω για ακόμη μια φορά ότι στην καρδιά αυτής της προσπάθειας είναι- και θα το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται- το να σεβόμαστε τον πολίτη και να τον υπηρετούμε και αυτό το δείχνει η πολύ-πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Και συνέχισε: « Ξέρω ότι δίνουμε, όλος ο κόσμος δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη, ότι υπάρχει κόπωση αλλά θέλω να σας πω ότι υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα είναι η κινητήριος δύναμη και θα τα καταφέρουμε. Βρισκόμαστε κοντά στην επίτευξη αυτής της προσπάθειας που είναι να κερδίσουμε αυτή την τεράστια υγειονομική μάχη την οποία δίνουμε ένα χρόνο τώρα.»

Ο Υπουργός Υγείας περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με τo υγειονομικό προσωπικό και τους πολίτες που εμβολιάζονταν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ