Βασίλης Κικίλιας: «15 μήνες μετά, εξακολουθούμε να στεκόμαστε όρθιοι, παρά τις απώλειες, και να συνεχίζουμε τον αγώνα έως την τελική υγειονομική νίκη..»

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Ευγενίδη , στην ιστοσελίδα «READER.GR», πόσο θα αντέξει το ΕΣΥ; Και αν τον ανησυχεί μια έτι μεγαλύτερη αύξηση διασωληνωμένων; Απάντησε:

 « Σήμερα, 15 μήνες μετά, εξακολουθούμε να στεκόμαστε όρθιοι, παρά τις απώλειες, και να συνεχίζουμε τον αγώνα έως την τελική υγειονομική νίκη, η οποία διαφαίνεται πια στον ορίζοντα. Μιλάμε για έναν αγώνα αντοχής και όχι έναν αγώνα ταχύτητας. Και θυμάμαι πολλούς συναδέλφους μου και μέσα ενημέρωσης να προεξοφλούν την κατάρρευση του Συστήματος Υγείας από πέρσι.

Κύριε Ευγενίδη, το Εθνικό Σύστημα Υγείας απέναντι στη σφοδρότερη πανδημία που έχει αντιμετωπίσει ο πλανήτης, άντεξε, αντέχει και θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να αντέξει.

Δεν αφήνουμε κανέναν συμπολίτη μας, χωρίς την αναγκαία περίθαλψη, όχι μόνο για την Covid, αλλά και για όλα τα νοσήματα των συμπολιτών μας. Εξασφαλίζουμε την φροντίδα όλων, με τη συνεργασία όλων: των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ., των στρατιωτικών Νοσοκομείων, των ιδιωτικών θεραπευτηρίων.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ