Βασίλης Νανόπουλος: “Δήμαρχος είμαι, δεν είμαι Θεός” – “Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το νερό, μην ακούτε λόγια παραπλανητικά..”

Απαντήσεις έδωσε σήμερα σε όσα ακούγονται  και γράφονται για το νερό , ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος , σε νέα συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. , διαβεβαιώνοντας πως το νερό που τρέχει στις βρύσες της Κορίνθου είναι καθαρό και πόσιμο. Μάλιστα έδωσε  και  αναλυτικά στοιχεία από τις χθεσινές μετρήσεις , έχοντας δίπλα του τους συνεργάτες του από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ο κος Νανόπουλος απάντησε, διαβάζοντας  αποφάσεις στον πρώην δήμαρχο  Αλ. Πνευματικό και πιο συγκεκριμένα σε όσα αναφέρει  σχετικά με τον Δήμο Σικυωνίων.

Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση στο θέμα της καταλληλότητας , τόνισε ο Δήμαρχος και είπε πως αδίκως κατηγορούν την Δημοτική Αρχή γιατί έχει αγωνιστεί να έχει η Κόρινθος νερό μόνο από το νερό της Στυμφαλίας.

«Κάναμε μεγάλες προσπάθειες να περιοριστεί η κατανάλωση του νερού , με εκκλήσεις προς τους συμπολίτες μας , μόνο στα αναγκαία»  είπε ο κος Νανόπουλος . «Προσπαθούμε να κάνουμε ο,τι μπορούμε να αυξήσουμε την παροχή από τις πηγές της Στυμφαλίας. Έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα πολλά, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά: « Δήμαρχος είμαι, δεν είμαι Θεός».

Να εμπιστεύονται τον Δήμο, τον Δήμαρχο  και την ΔΕΥΑΚ κάλεσε τους πολίτες ο Δήμαρχος και να μην πιστεύουν  σε λόγια παραπλανητικά και πως ο ίδιος κι οι συνεργάτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για την διασφάλιση  της ποιότητας και της ποσότητα του νερού στον Δήμο Κορινθίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ