Βασίλης Νανόπουλος: «Εμείς κάνουμε αγώνα καθημερινά να τελειώσει το έργο της πλατείας» «Οι όψιμοι τιμητές επιχειρούν η πλατεία να «παγώσει» εκ νέου για 3 χρόνια με την έκπτωση του εργολάβου.»

Αναλυτικά μίλησε σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος για το έργο της πλατείας, στα Περιβολάκια. Ένα έργο που η Δημοτική  Αρχή είναι αποφασισμένη να παραδώσει στους δημότες ως ένα στολίδι για την πόλη.

Ο Δήμαρχος απάντησε στις φωνές που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου , κάνοντας σαφή την θέση της Δημοτικής Αρχής. Έτσι λοιπόν έστειλε αυστηρό μήνυμα προς όλους εκείνους που μεθοδεύουν την μη ολοκλήρωση της πλατείας Π.Τσαλδάρη , ενώ ταυτόχρονα θέλησε να ενημερώσει τους Κορίνθιους για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν το έργο, την εξέλιξη των εργασιών, τον καθημερινό αγώνα το έργο να τελειώσει αλλά και «τις κινήσεις των όψιμων τιμητών που επιχειρούν η πλατεία να «παγώσει» εκ νέου για 3 χρόνια με την έκπτωση του εργολάβου.»

Ο κος Νανόπουλος είπε: «Θέλω να σας βεβαιώσω πως ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του, οι υπάλληλοι του δήμου δίνουμε καθημερινό αγώνα να τελειώσει η πλατεία το συντομότερο δυνατό γιατί αυτό θέλουν οι Κορίνθιοι. Υπάρχουν  βέβαια και εκείνοι που επιδιώκουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ έκπτωση του εργολάβου και δεν το λένε, αλλά αυτό έχει ως συνέπεια, να καθυστερήσει η πλατεία, να γίνει διακοπή εργασιών για 3 χρόνια. Όσοι λοιπόν, ο κ.Πνευματικός και όσοι συμπλέουν μαζί του λένε ότι πρέπει να γίνει τώρα αμέσως  η έκπτωση του εργολάβου, δεν λένε ότι επιδιώκουν να σταματήσουν τα έργα  στην πλατεία και με δικαστικές διαμάχες για 3 χρόνια η πλατεία να μείνει ημιτελής.

Αυτό θέλω να το ξέρουν οι  Κορίνθιοι! Οι Κορίνθιοι που έχουν δώσει εντολή στο Δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή να τελειώσει η πλατεία και να τους αποδοθεί  για χρήση!

Η δημοτική μου Αρχή παρέλαβε  την πλατεία σταματημένη για ένα χρόνο και περισσότερο. Παραλάβαμε από τον κ.Πνευματικό και  την δημοτική του Αρχή μια σύμβαση η οποία ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Το είχαμε πει πολλές φορές στο ΔΣ και προσπαθούμε τώρα να διορθώσουμε  τα λάθη του κ.Πνευματικού ο οποίος έχει πολλές ευθύνες και δεν του επιτρέπεται σήμερα να παριστάνει τον τιμητή. Για τις παραλείψεις του! Για τα λάθη του που μας οδήγησαν στο σημείο που είναι η πλατεία σήμερα.»

Η πλατεία θα τελειώσει!

Και ο Δήμαρχος συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων : «Προεξοφλεί ο κ.Πνευματικός πως δεν θα γίνει η πλατεία! Ενδεχομένως μεθοδεύει διάφορα! Αλλά πρέπει να πει στους Κορίνθιους. Θέλει ή δεν θέλει να τελειώσει η πλατεία. Ξεκάθαρα πράγματα! Όχι  μισές αλήθειες!…»

«Ανεπίτρεπτο όμως είναι σήμερα από εκείνους που κάνουν τους τιμητές να δημιουργούν εμπόδια καθημερινά στη δημοτική Αρχή για να μην τελειώσει η πλατεία. Κι αυτό οι Κορίνθιοι πρέπει να το ξέρουν!»

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ